2018年10月23日 星期二

雅培HMO心美力奶粉3號同4號母體級配方 激發自生免疫力


雅培HMO心美力奶粉3號同4號母體級配方 激發自生免疫力


轉眼間妹妹已經兩歲哥哥都四歲了!政宏做咗哥哥之後已經不知不覺間成長很多..


早前Abbott HK 雅培媽媽會禮物! 見到金光閃閃HMO大氣球小兄妹已經勁興奮!當中字母配對板小兄妹仲玩到板不離手添!最最開心一定係有雅培HMO心美力奶粉!

其實小兄妹係奶精!而家早晚都會Keep住飲奶奶!朝早起身一支!放學一支!下午茶一支!訓覺都要嘆一支!所以其實我地係六日就K.O一罐雅培HMO奶粉!!


而且開始返學,多咗機會接觸到病菌,要更加注重增強抵抗力!
雅培HMO 心美力奶粉3號奶粉適合 1-3歲幼兒飲用而4號奶粉適合 3歲以上小朋友飲用,佢最特別係有母體級配方含有HMO同NTs!HMO係母乳入面既第三大重要營養成份,可激發小朋友自生免疫力,
配合NTs提高後天抗病力,雙向強化小朋友嘅免疫系統!小朋友病少啲!人都健康啲!

小兄妹由兩歲開始都係母乳加配方奶粉的!最最重要係奶奶唔會好甜~都易入口呢!自從飲左雅倍HMO心美力奶粉之後小兄妹病少咗,便便都非常順暢喔!人都精靈左好多添!

#雅培HMO #HMO #母體級配方 #研發自母乳 #激發寶寶自生免疫力 #全球第一
#AbbottHK #雅培媽媽會  #守護BB健康
歡迎合作試用·邀文·出席活動
Email : sinmamaftm@gmail.com
Instagram : www.instagram.com/sinmamaftm
Facebook page : www.facebook.com/sinmamaftm

沒有留言:

張貼留言

雖然我哋每日都留守係屋企!不過增強免疫力真係唔可以偷懶喔

  雖然我哋每日都留守係屋企!不過增強免疫力真係唔可以偷懶喔 香妍公主今日為我哋示範炮製花研草説呢個以皇室珍貴頂級『鐵皮石斛』入茶可以提升免疫力同增強體質既健康飲品la♡ 以珍貴頂級鐵皮石斛入茶配上南非檸檬,檸檬茶甘甜美味同時又可以強身健體♡石斛檸檬藴含豐富石斛多醣、維生素及不同...