2018年4月20日 星期五

全職媽媽的Metime



全職媽媽每日全天候24小時on call同兩個小魔怪吃喝玩樂!兩個百厭星最鍾意跑跑跳跳!一定要金睛火眼睇到實一實!玩完一輪就要陪哥哥一齊做功課!講故事訓覺!真係少d「睛」力都唔得!
每晚到小兄妹訓左之後我輪到享受MeTime!我最鍾意用暖暖既茶包敷眼。
充滿驚喜既爸爸最近又有新玩意!送左#MegRhythm 的 #蒸氣溫熱眼膜俾我! 佢話用眼膜就舒服好多啦!快、靚、正!打開包裝眼膜就會即刻自動發暖,仲持續10分鐘釋放約40°C溫熱蒸氣!可舒緩一日既疲累!精心設計!細細包夠方便,隨時隨地都可以俾自己輕鬆下!用一包就可以叉足電即時神采飛揚!
#MeTime
#紓緩眼睛疲勞
#紓緩身心
#感受溫暖更深
花王MegRhythm蒸氣溫熱系列

歡迎合作試用·邀文·出席活動
Email : sinmamaftm@gmail.com
Instagram : www.instagram.com/sinmamaftm
Facebook page : www.facebook.com/sinmamaftm

沒有留言:

張貼留言

開心大發現!入油可以換大黃蜂縮骨遮或者小童的立體造型遮!

早前同小兄妺睇咗深受大小朋友歡迎的大黃蜂!之後佢哋就對大黃蜂念念不忘! + 前幾日去加德士入汽油!估唔到有開心大發現!入油可以換大黃蜂縮骨遮或者小童的立體造型遮!咁我就梗係換齊兩把啦!佢哋一人一班唔使爭嘛!縮骨遮好輕便!放落細袋都得!夠曬實用又得意,去加德士入汽油就可以換...